www.ConsultantaSEO.ro
Timisoara, Romania
Telefon: 0745 / 495532
Email:salha.luis@gmail.com
Cautarea si optimizarea cuvintelor cheie

Lasati-ne pe noi sa va ajutam la gasirea celor mai bune cuvinte cheie pentru marketingul afacerii dumneavoastra pe internet.

Cel mai important pas in optimizarea procesului de indexare a rezultatelor afisate de motoarele de cautare (ex.Google,Msn,Yahoo etc.) este identificarea cuvintelor cheie si a frazelor de cuvinte cheie care vor fi targetate pentru indexarea in motoarele de cautare. Stiind produsele sau serviciile unei anumite companii este foarte important ca acesta sa fie punctual de pornire in derularea acestui proces de optimizare, acesta fiind practic primul pas al procesului de optimizare pentru diferite motoare de cautare.

Instrumente de cautare a cuvintelor cheie

Avem experienta de a cunoaste ce instrumente SEO vom folosi si cum vom putea interpreta rezultatele acestora. 

Cateva din instrumentele de identificare a cuvintelor cheie sunt disponibile atat gratuit cat si contra plata, oferind tipuri similare ale rezultatelor in diferite motoare de cautare si in ce numar, de obicei aceste instrumente sunt folosite in combinatie, fiecare avand aproape resultate similare dar semnificatii diferite.

Echipa noastra SEO are o vasta acumulare de cunostiinte pentru interpretarea rezultatelor a diferitelor instrumente de cautare a cuvintelor cheie pe piata.

Articole
Managmentul domeniilor web
Cateva secrete despre gestionarea domenilor web precum si lansarea unui portal
Mai multe detalii
Bazele optimizarii SEO
Cum sa obtin o pozitie mai buna in motoarele de cautare?
Mai multe detalii
Google Webmaster Tools
Noi facilitati in Google Webmaster Tools
Mai multe detalii